Θερίζουν οι φόλες στην Ρόδο



Ανατριχιαστικές καταγγελίες για  ομαδικές δηλητηριάσεις αδέσποτων  ζώων στην τουριστική περιοχή  Παστίδα της Ρόδου, που απέχει  μόλις λίγα λεπτά από την  πρωτεύουσα του νησιού των  ιπποτών, είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω της επιστολής που έστειλε αναγνώστρια της τοπικής εφημερίδας «Ροδιακή».
Σύμφωνα με την καταγγελία  της γυναίκας, που κατοικεί στην  συγκεκριμένη περιοχή, κάτοικοι  της Παστίδας σκόρπισαν το θάνατο στα άτυχα ζώα, σπέρνοντας δηλητηριασμένα δολώματα σε κάθε γωνιά του χωριού… Το αποτέλεσμα ήταν μέσα στην τελευταία εβδομάδα να βρουν φρικτό θάνατο τουλάχιστον επτά σκυλιά και ανυπολόγιστος αριθμός από γατιά, πολλά από τα οποία ήταν οικόσιτα και όχι αδέσποτα!
        Όπως αναφέρει η καταγγέλλουσα, η ταυτότητα των απάνθρωπων δολοφόνων αποτελεί κοινό μυστικό ανάμεσα στους κατοίκους αλλά ο φόβος της αντιπαράθεσης και η έλλειψη αποδείξεων συνηγορούν στο να παραμένουν στο απυρόβλητο. Πάντως, οι φιλοζωικές οργανώσεις της περιοχής κινητοποιήθηκαν αναζητώντας πληροφορίες για τον δράστης ή τους δράστες και τοιχοκολλώντας ενημερωτικά φυλλάδια για τις φόλες.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου