Επιτέλους, ποδηλατόδρομοι!


Το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, έχει αναλάβει πρωτοβουλία για τη δημιουργία μεγάλων ποδηλατοδρόμων στην Αθήνα. Στις ιστοσελίδες ypeka.gr και nef.gr/ebako/ υπάρχει ερωτηματολόγιο για τη συγκέντρωση απόψεων σχετικά με τη δημιουργία ποδηλατοδρόμου που θα συνδέει την Κηφισιά με το Φαληρικό Όρμο και το Θησείο με το Παναθηναϊκό Στάδιο, για τη χρηστικότητα του ποδηλάτου και για την ενδεχόμενη μελλοντική χρήση του από κάθε πολίτη.
Το ερωτηματολόγιο συμπληρώνεται από τυχαίο πληθυσμό – δείγμα του λεκανοπεδίου Αττικής. Η έρευνα αυτή πραγματοποιείται με ευθύνη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Σχολή Αγρονόμων – Τοπογράφων Μηχανικών, Τομέας Γεωγραφίας & Περιφερειακού Σχεδιασμού.
Η επιλογή του δείγματος είναι τυχαία. Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο. Ό,τι αναφερθεί στο ερωτηματολόγιο προορίζεται μόνο για τη χρήση των ερευνητών.
Η συμμετοχή στην έρευνα είναι προαιρετική.
Η ανακοίνωση γράφει: "Ελπίζουμε ότι θα βρείτε το ερωτηματολόγιο ενδιαφέρον. Αν υπάρχει κάποια ερώτηση μη διστάσετε να τη θέσετε στον ερευνητή avgi.vassi@gmail.com".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου