Οι γάτες του νεκροταφείου χρειάζονται βοήθεια


Σε νεκροταφείο της Αττικής ζει μια μεγάλη γατο-αποικία που περιλαμβάνει σχεδόν 100 ζωάκια. Η κατάσταση πολλών δεν είναι καλή, καθώς πολλά γατιά έχουν δερματικά προβλήματα από ψύλλους και μυκητιάσεις. Κάποια γατάκια πάσχουν και από ρινοτραχειίτιδα. Πολλά μικρά έχουν έντονο πρόβλημα με χλαμύδια.


Γι’ αυτό και ζητείται επειγόντως βοήθεια για τη στείρωση και περίθαλψη των ζώων από την εθελόντρια που εντόπισε το πρόβλημα και έχει αναλάβει τη φροντίδα τους. Όπως καταλαβαίνετε, η κτηνιατρική φροντίδα, το τάισμα, το πότισμα κ.ο.κ. απαιτεί όχι μόνο χρόνο και αφοσίωση αλλά και χρήματα. Η φιλόζωη που επικοινώνησε μαζί μας, μας ζήτησε να μη δημοσιεύσουμε σε ποιο νεκροταφείο βρίσκονται τα γατιά, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που απειλούν ότι θα τα δηλητηριάσουν, επειδή η παρουσία των ζώων ενοχλεί... τους τάφους!

Τα γατάκια χρειάζονται άμεσα: αμπούλες αποπαρασίτωσης, αντιβιώσεις και κολλύρια, χρήματα για στειρώσεις (δίνεται απόδειξη κτηνιάτρου), βοήθεια για φιλοξενίες και θεραπείες. Αν μπορείτε να βοηθήσετε επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 6948835703 ή 6948835741 ή στα email: lilonbu@gmail.com και adespotakia@gmail.com.

Zougla.gr με πληροφορίες από: strayshelp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου