Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε Αρκαδία και Μεσσηνία



Νέες πυρκαγιές εκδηλώθηκαν τα ξημερώματα στη θέση Ελαία του δήμου Τροπαίων στην Αρκαδία και στην περιοχή Βρύσες Κυπαρισσίας. Σε εξέλιξη βρίσκονται και οι φωτιές στις περιοχές Καρνάση και Δεσύλλα του Δήμου Ανδανίας της βόρειας Μεσσηνίας, ενώ υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν τα πύρινα μέτωπα σε Κύθηρα, Θεσπρωτία, Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο.
Στη Μεσσηνία, στο έργο πυρόσβεσης στην περιοχή Δεσύλλας του Δήμου Ανδανίας, επιχειρούν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και ένα αεροσκάφος.
Στην Καρυά Λευκάδος επιχειρεί πυροσβεστική δύναμη αποτελούμενη από 45 πυροσβέστες με 22 οχήματα και 48 άτομα πεζοπόρο τμήμα.
Υπό μερικό έλεγχο κατόρθωσαν να θέσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στα Σιμωτάτα Κεφαλλονιάς. Στο σημείο επιχειρούσαν 20 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και 37 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Επίσης, υπό μερικό έλεγχο έχουν τεθεί οι πυρκαγιές στην περιοχή Μαψός του νομού Κορινθίας, στην περιοχή Γαλατάς στην Τροιζηνία, στο Ζηλευτό Λιανοκλαδίου, στον Παλαμπά Θεσπρωτίας, στην Αγία Μονή Κυθήρων και στα Λιθάκια Ζακύνθου.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου