Καταγγελίες για δολοφονίες ζώων στο Τελωνείο Ευζώνων


 zougla.gr
Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων με επιστολή της στους υπεύθυνους του Τελωνείου Ευζώνων και σε όλους τους καθ' ύλην αρμόδιους (δήμους, υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και υπουργείο προστασίας του πολίτη), καταγγέλλει «αθρόες δολοφονίες ζώων στην περιοχή του τελωνείου Ευζώνων».

Αναφέροντας περιστατικά θανάτωσης ζώων από μαρτυρίες που έχουν πέσει στην αντίληψη των ζωόφιλων, η Πανελλαδική Επιτροπή εφιστά την προσοχή των αρμοδίων αρχών, αστυνομικών και δημοτικών, «ότι δεν θα ανεχτεί άλλες δολοφονίες αδέσποτων ζώων, θα πράξει δε τα δέοντα, νόμιμα και εξώδικα και προς πάσα κατεύθυνση σε Ελλάδα και Ευρώπη, στην αντίθετη περίπτωση».

«Παρακαλούμε το Αστυνομικό Τμήμα Ευζώνων και την Δημοτική Αρχή, παλαιά και Καλλικρατειακή να μας ενημερώσουν για τα μέτρα στα οποία θα προβούν , προκειμένου να τεθεί ένα τέλος στις δηλητηριάσεις αλλά και στις κάθε μορφής κακοποιήσεις ζώων», καταλήγει η επιστολή.

1 σχόλιο:

  1. Γεια σε όλους εδώ, το όνομά μου είναι Fumo Sadiku που ζει στην πόλη Μανίντι της Κένυας. Θέλω να πω λίγο περισσότερα για έναν καλό καρδιά που ονομάζεται Benjamin Breil Lee που εργάζεται με χρηματοδοτική υπηρεσία ως υπάλληλος δανείου, ο κ. Benjamin Breil Lee με βοήθησε να πάρω ένα δάνειο 37.115.225,00 σελίνια στον καιρό που προσπαθώ να ξαναγυρίσω για να αυξήσω την επιχείρησή μου, ξέρω ότι υπάρχουν μερικοί από εσάς εδώ που αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες για να μιλήσετε στον κ. Benjamin σχετικά με το app +1-989-394-3740 στο 247officedept@gmail.com Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό που έκανε για μένα και για τον λογιστή του στην Τράπεζα, καθώς και για τον Λογιστή Hernandez Lucas Σας ευχαριστώ πολύ για τη δουλειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή